Park Triangel (woningbouw)

Home > Inwoners-oud > Plannen en projecten > Park Triangel (woningbouw)

Park Triangel (woningbouw)

Impressie de Rietkraag

Park Triangel is de nieuwste wijk van Waddinxveen. Een plek waar het voor jong en oud goed wonen is. Met een groots park, speelplekken voor kinderen en een grote diversiteit aan woningen.

Park Triangel, gelegen tussen de Beijerincklaan, Zuidelijke Rondweg en het spoor, dankt zijn naam aan het grote park in de wijk. Het park vormt het groene hart van de wijk en is, dankzij fiets- en voetgangerspaden, goed geïntegreerd. Verder is er volop vertier voor alle leeftijden. Met vermaak voor de kleintjes, een junglebos voor iets oudere kinderen en speelveldjes voor voetbal, basketbal, volleybal en badminton. Dan is er nog een trimparcours met fitnesstoestellen. Maar je kunt er natuurlijk ook fijn de hond uitlaten, met een bootje varen of picknicken.

In de wijk komen basisscholen. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen, zoals het nieuwe winkelcentrum Gouweplein, een zwembad, diverse sportverenigingen en scholen. De bereikbaarheid is uitstekend, met een eigen treinstation en de A12/A20 op steenworp afstand.

CV Park Triangel

De gemeente Waddinxveen en BPD ontwikkelen Park Triangel. Beide partijen hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend en CV Park Triangel opgericht. Dit is een Gemeenschappelijke Exploitatie Maatschappij die de opdracht heeft om de ontwikkelingsplannen uit te voeren.

Zie ook de website: www.parktriangel.nl

RSS

Contact gemeente

Contactformulier
Telefoon: 14 0182 (geen kengetal)
Beukenhof 1, 2741 HS
Postbus 400, 2740 AK Waddinxveen
Facebook: @gemeenteWaddinxveen
Twitter: @gemeenteWveen
WhatsApp: 06 38825030

Afspraak maken

Alle contactgegevens

banner plus link naar Waddinxveen veel te doen alles dichtbij