Proclaimer en copyright

Home > Inwoners-oud > Proclaimer en copyright

Proclaimer en copyright

Dit is de officiële website van de gemeente Waddinxveen. De gemeente Waddinxveen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze inhoud actueel en juist te houden.

Komt u desondanks fouten of verouderde informatie tegen dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt daarvoor uw opmerkingen zenden naar  webredactie@waddinxveen.nl

Copyright

Al het materiaal dat getoond wordt op deze website is eigendom van de gemeente Waddinxveen en is beschermd door copyright, handelsmerk en andere intellectuele rechten. Het materiaal mag alleen gebruikt en geprint worden voor persoonlijke, niet commerciële doeleinden. Het materiaal mag niet worden gereproduceerd, verspreid, verkocht of gepubliceerd zonder dat daarvoor schriftelijke goedkeuring is verkregen van de gemeente Waddinxveen.

Het gebruik van het gemeentewapen is slechts in zeer bijzondere gevallen en dan nog uitsluitend met toestemming van de gemeente Waddinxveen toegestaan. Voor derden (inwoners en/of bedrijven) die iets Waddinxveens willen uitdragen is de afbeelding van de gemeentevlag beschikbaar.

Het logo en het beeldmerk (met de naam ‘gemeente Waddinxveen’) zijn auteursrechtelijk beschermd en gedeponeerd. Dat betekent dat uitsluitend de gemeente hiervan gebruik mag maken.

Contact gemeente

Contactformulier
Telefoon: 14 0182 (geen kengetal)
Beukenhof 1, 2741 HS
Postbus 400, 2740 AK Waddinxveen
Facebook: @gemeenteWaddinxveen
Twitter: @gemeenteWveen
WhatsApp: 06 38825030

Afspraak maken

Alle contactgegevens

banner plus link naar Waddinxveen veel te doen alles dichtbij