Belonen sportprestaties

Home > Inwoners-oud > Sport in Waddinxveen > Belonen sportprestaties

Belonen sportprestaties

De gemeente Waddinxveen wil bewegen en sporten stimuleren. We gaan personen of teams die een belangrijke sportprestatie hebben neergezet een gemeentelijke felicitatie aanbieden. De sporter is woonachtig in Waddinxveen of lid bij een Waddinxveense sportvereniging.

Deze actie past in het gemeentelijk streven om sporten te stimuleren en mensen aan te moedigen om ‘vitaal’ te blijven, wat ook de naam is van het gemeentelijk sportbeleid. De wethouder Sport, Brigitte Leferink, gaat de sporter of het team persoonlijk feliciteren.

Prestaties zelf melden

Bij de huldigingen is het belangrijk dat niemand wordt vergeten. Daarom vragen we de sporters, of het team, jong en oud, die een bijzondere sportprestatie levert om de prestaties zelf te melden. Uiteraard mogen ook ouders, een trainer of de vereniging dit voor de sporter doen. We weten dan zeker dat de sporter deze aandacht zelf leuk vindt.

Binnen de sport is vaak zelf een goed inzicht in wat een bijzondere prestatie is. Er zijn daarom geen strikte regels. Als richtlijn kan voor individuele sporters worden uitgegaan van een podiumplaats op en regionaal of Nationaal Kampioenschap of een hoger niveau. Bij teamsporten een kampioenschap in een landelijke competitie of promotie naar een landelijk competitie niveau.

Meldt de sportprestatie

Contact gemeente

Contactformulier
Telefoon: 14 0182 (geen kengetal)
Beukenhof 1, 2741 HS
Postbus 400, 2740 AK Waddinxveen
Facebook: @gemeenteWaddinxveen
Twitter: @gemeenteWveen
WhatsApp: 06 38825030

Afspraak maken

Alle contactgegevens

banner plus link naar Waddinxveen veel te doen alles dichtbij