Brugweg herstellen riolering fase 2

Home > Inwoners-oud > Werk in uitvoering > Brugweg herstellen riolering fase 2

Brugweg herstellen riolering fase 2

Omdat de riolering in de Brugweg 1 t/m 117 niet goed werkt bij hevige neerslag, wordt deze vervangen.

Dit riool ligt er al 30 jaar en daarom gaan we dit riool repareren en de problemen met regenwater oplossen. Dit betekent dat we regenwater- en afvoeraansluitingen die op het riool zijn aangesloten, gaan afkoppelen en op de sloot gaan aansluiten. Omdat de riolering in de achtertuin van de bewoners ligt en wij niet precies weten wat er in de loop van de tijd is veranderd, willen we de uitvoering samen met de bewoners van de Brugweg 1 t/m 117 doen. Wij hebben daarbij de hulp en kennis van de bewoners nodig.

De ligging van de riolering ziet u op de bijgevoegde tekeningen. Op deze site informeren laten wij u regelmatig weten hoe ver we zijn.

Planning

Op woensdag 27 juni 2018 is er een bewonersavond georganiseerd waarbij informatie werd gegeven over de uitgevoerde onderzoeken en werkzaamheden. Omdat de werkzaamheden voor het grootste deel in de tuinen worden uitgevoerd, kiezen wij ervoor om dit na de zomer van 2018 te doen. Wij denken dat dit de minste overlast voor de bewoners geeft. Ondertussen zijn de werkzaamheden begonnen bij huisnummer 117 en wordt gewerkt richting huisnummer 1. De bewoners worden op de hoogte gehouden van wanneer en waar de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Heeft u vragen over het project Riolering Brugweg fase 2? Dan kunt u deze stellen door te mailen naar mevrouw Fahner: w.fahner@waddinxveen.nl of bel met 14 0182.

RSS

Contact gemeente

Contactformulier
Telefoon: 14 0182 (geen kengetal)
Beukenhof 1, 2741 HS
Postbus 400, 2740 AK Waddinxveen
Facebook: @gemeenteWaddinxveen
Twitter: @gemeenteWveen
WhatsApp: 06 38825030

Afspraak maken

Alle contactgegevens

banner plus link naar Waddinxveen veel te doen alles dichtbij